Meistä

Olemme Jyväskylässä vuonna 2015 perustettu kiertävä teatteriryhmä, joka tuottaa koko perheelle suunnattuja esityksiä. Asettaudumme notkeasti monenlaisiin ympäristöihin aina teatterilavoista kaupunkitiloihin ja kirjastoista luokkahuoneisiin.

Ohjelmistossamme on koko perheelle suunnattuja esityksiä. Osa niistä on vuorovaikutteisia: katsojat voivat siis halutessaan vaikuttaa tarinan kulkuun. Lisäksi tarjoamme satuhahmoja erilaisiin tapahtumiin. Esityksemme ovat kiertäviä ja tilattavissa ympäri Suomea.

Tekijämme
 ovat soveltavan teatterin, musiikin ja kasvatusalan ammattilaisia, joilla on kokemusta lukuisista teatteriryhmistä sekä palo tehdä laadukasta lastenkulttuuria. Ryhmämme juuret ovat Viherlaakson ja lasten seikkailupuisto Peukkulan vuorovaikutteisessa seikkailuteatterissa.

Teatteri on meille yhteinen leikki. Tahdomme lasten tavoin nähdä mahdollisuuksia ja seikkailunalkuja siellä, missä muut eivät. Tahdomme havainnoida, etsiä, kysyä ja kyseenalaistaa valmiiden opetusten sijasta. Kokeilla, mitäpä jos olisikin toisin – jospa lumikinokset olisivatkin merihirviöitä, kerrostalot keksipaketteja ja lapset ruhtinaita.

.cropped-loihu_iso_vc3a4ri1.png