Esitykset

Astu mukaan yhteiseen seikkailuun!

Tällä hetkellä ohjelmistossamme on neljä esitystä:

Kaisu Näätä ja Haisunäädät (tulossa kesällä 2019)
Kapteeni Kultakynsi etsii itseään
Keksijänero Kemppainen ja avaruuden ikkuna
Toivo-tonttu ja kadonnut laulu

Lisätietoja löydät esitysten omilta sivuilta. Kaikki esitykset ovat kiertäviä ja tilattavissa ympäri Suomea – kysy siis tarjous

Esityksistämme yleisesti

Tällä hetkellä ohjelmistossamme on vuorovaikutteisia seikkailuja, jotka valloittavat niin lapset kuin aikuiset. Katsojat voivat itse valita, osallistuvatko tapahtumien kulkuun vai seuraavatko seikkailua sivummalta. 

Läsnäolo, hersyvä huumori ja rouhea yllätyksellisyys värittävät jokaista esitystämme: niissä on aina läsnä myös ripaus improvisaatiota. 

Esityksemme solahtavat notkeasti monenlaisiin ympäristöihin. Kapteeni Kultakynsi etsii itseään -esityksemme on ns. kävelynäytelmä: yleisö liikkuu esiintyjien mukana pitkin esityspaikkaa. Siksi se soveltuukin erinomaisesti mihin tahansa sisä- tai ulkotilaan. Keksijänero Kemppainen ja avaruuden ikkuna sekä Toivo-tonttu ja kadonnut laulu -esityksissä yleisö on paikallaan.

Ohjelmistostamme löytyvien esityksen lisäksi voimme räätälöidä ohjelmaa tilaajakohtaisesti. Teemme myös yleisötyönä satuhahmokeikkoja erilaisissa tapahtumissa.