Kämminkäiset

Kämminkäiset

Koko perheen hulvaton musiikkinäytelmä

Kamminkaiset1_c_Riku_Suonio-2

Kun Malla herää lauantaiaamuun, odottaa häntä täpötäysi kalenteri. Ihan ensimmäisenä on riennettävä leikkipuistoon, sillä 2. luokan päättötyö ”Taaperoiden kokemuksia päiväunien tarpeettomuudesta” tarvitsee lisää tutkimusaineistoa. Kaikki ei kuitenkaan mene päiväohjelman mukaan, kun Älli-älylaitteesta loppuu akku ja Malla eksyy metsään. Siellä hän törmää eriskummalliseen mutta hurmaavaan otukseen, joka kertoo olevansa kämminkäinen. Otus johdattaa Mallan Kämminkäisten kylään, ja pian Malla löytää itsensä keskeltä hullunkurista ja jännittävää seikkailua, jossa ryteikkö rämisee.

Kämminkäiset on Lastenteatteri Loihun oma kiertävä kantaesitys. Se on koko perheen valloittava, vauhdikas ja hersyvä musiikkinäytelmä, jossa pienet pystyvät suuriin. Ennen kaikkea se on ylistys lapsuudelle, mielikuvittelulle ja sluibailulle.

Pyydä tarjous kiertue-esityksestä!

KESTO: n. 1h
SUOSITUSIKÄ: Yli 4-vuotiaat

OHJAUS: Joonas Purojärvi
KÄSIKIRJOITUS: Joonas Purojärvi, Miia Pirinen ja Eeva Åkerblad

ROOLEISSA: Eeva Åkerblad (Malla), Anne-Mari Kuusisaari (Huituli), Emmi Aarnio-Metsänen (Siilemi), Antti Äijänen (Kuningas), Katariina Henttonen (Pömpeli), Ville Huovinen (Rokuli), Miia Pirinen (Ranttali, Älli) ja Meritta Lautamäki (Puntti, partionjohtaja, Ritva Tyrkkynen)

MUSIIKKI: Katariina Henttonen, Anne-Mari Kuusisaari, Ville Huovinen, Joonas Purojärvi, Meritta Lautamäki

KÄMMINKÄISBÄNDI: Katariina Henttonen (koskettimet ja kilkuttimet), Ville Huovinen (kitara, puluähellin ja älypuhaltimet) ja Meritta Lautamäki (basso)

KOREOGRAFIA: Tiuku Holma

PUVUSTUS: Eeva Åkerblad, Tiuku Holma, Pekka Lammi ja Miia Pirinen

MASKEERAUS: Eeva Åkerblad

LAVASTUS: Eeva Åkerblad ja Joonas Purojärvi

VALOT: Joonas Purojärvi

GRAAFINEN SUUNNITTELU: Eeva Åkerblad

TUOTANTO: Lastenteatteri Loihu / Emmi Aarnio-Metsänen, Antti Äijänen, Miia Pirinen, Eeva Åkerblad ja Katariina Henttonen

Pressikuvat: Riku Suonio